Over BalvertAdviseurs – Finance & Tax

BalvertAdviseurs is een advieskantoor, gespecialiseerd in financiële- en fiscale dienstverlening en is gevestigd in Heerhugowaard.

Wij zijn een veelzijdig kantoor waarbij het persoonlijke contact met onze cliënten een van de belangrijkste uitgangspunten is. Wij ontzorgen onze cliënten door ze op maat te begeleiden. Wat dat precies inhoud stemmen we uiteraard samen met onze cliënten af. Zowel het compleet verzorgen van de administratie en de daarbij behorende formaliteiten zoals jaarrekening en aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting als het op incidentele basis verlenen van administratieve ondersteuning, bestaan tot de mogelijkheden.

De jaarrekening en fiscale aangiftes vormen bij ons geen eindpunt van de dienstverlening maar juist het vertrekpunt. De ambities en wensen van u als ondernemer of particulier, staan centraal voor de te maken keuzes in de toekomst, ongeacht of deze ambities en wensen op het zakelijk of persoonlijke vlak liggen. Samen brengen wij deze in beeld en bespreken de daartoe te maken keuzes.

Wij denken met u mee, maar schromen niet u een spiegel voor te houden en samen met u een kritisch gesprek te voeren.

Het interpreteren van uw cijfers en/of het vertalen hiervan naar uw fiscale verplichtingen beschouwen wij als standaardonderdeel van onze dienstverlening. U verder helpen in de toekomst door samen de juiste fiscale en administratieve route uit te stippelen is onze uitdaging.

Uiteraard is het mogelijk vrijblijvend een afspraak te maken voor een nadere kennismaking.